Pagina's

donderdag 31 mei 2012

In het vliegtuig

Eindelijk is t dan zover! Na een korte nacht en nog een paar dagen flink stressen zijn we op Schiphol en zitten we in het vliegtuig. We hebben nog een goed uitzwaaicomite gehad. Erg leuk en gezellig.
We merken nu dat de vermoeidheid van de afgelopen tijd eruit komt dus waarschijnlijk liggen we zo te slapen. Ook lekker!!

Ayo en tot ziens op Bonaire! :)

zondag 6 mei 2012

Het komt snel dichterbij...

Het gaat nu heel snel. Over 3,5 week vertrekken we al. We hebben er nog steeds heel erg veel zin in. Vooral met dit koude weer hier klinkt 30 graden extra aanlokkelijk! 

We hebben het nu erg druk met de voorbereidingen. Spullen uitzoeken, wat wil je meenemen en wat gaat in de opslag? Pffff het is goed dat je af en toe verhuist, want je verzamelt stiekem best wel veel! En je realiseert je ook pas hoeveel verzekeringen e.d. je hebt als je ze moet gaan opzeggen en omzetten. En ondanks dat we gaan verhuizen binnen Nederland (ja klinkt raar, maar is echt waar) is het toch een echte emigratie. Met als gevolg dat we de meeste verzekeringen niet kunnen aanhouden en we op Bonaire zelfs een verblijfsvergunning en werkvergunning moeten aanvragen. 

We hebben nu ook de verhuisdozen binnen zodat we spullen kunnen gaan inpakken. We dachten heel optimistisch alvast de winterkleren in te gaan pakken, maar gezien de temperatuur wachten we daar toch maar heel even mee ;)

De tijd is nu ook aangebroken om afscheid te gaan nemen van mensen. Sommige vrienden/kennissen/collega's zien we al niet meer voordat we gaan. De rest zien we gelukkig nog op ons afscheidsfeestje.

3,5 week... het klinkt lang, maar het vliegt voorbij. Nog veel te doen en te regelen, maar daarna worden we beloond met een geweldig avontuur!! :)

Ayo!