Pagina's

maandag 29 oktober 2012

We gaan reizen

Bon tardi,

Weer eens even tijd voor een update van ons. Het gaat hier allemaal z'n gangetje. We hebben het druk met werk en leuke sociale dingen in onze vrije tijd. En de eerste 2 reisjes zijn geboekt.
Begin volgend jaar gaan we naar Miami en daarna gaan we roadtrippen in Florida. Wat er op het programma staat? In ieder geval de Everglades en de Florida Keys, maar we gaan zien wat we verder allemaal nog gaan halen. We gaan in ieder geval een auto huren en lekker rondrijden.

En we gaan ook nog een dagje op en neer naar Curacao. We zijn nu alweer 5 maanden hier en we zijn nog niet van het eiland af geweest, dus we vinden dat het hoog tijd wordt!
We zijn erg benieuwd naar Curacao. Het is natuurlijk veel drukker dan Bonaire, dus we gaan het meemaken.

Mijn ouders zijn nu ook op het eiland, dus we gaan met hen lekker de toerist uithangen. Best leuk om weer met andere ogen naar je eigen eiland te kijken. Alleen erg jammer dat ik nog steeds ziek ben. Gelukkig gaat het al een stuk beter dan afgelopen vrijdag. Toen werd ik uitgedroogd opgenomen op de eerste hulp van het ziekenhuis. Gaat hier best snel wanneer je een darminfectie hebt en niks binnen kan houden. Ach, ik heb nu wel de tijd gehad om vanuit mijn bed goed rond te kijken en Sjoerd te adviseren wat er allemaal verbeterd moet worden ;) Na dik 5 uur aan het infuus gelegen te hebben mocht ik gelukkig weer naar huis. Nu is het weer aansterken en op krachten komen.

Het was ook erg jammer dat we het ritje met de Bontuk en de BBQ die we weer gewonnen hadden met de popquiz hebben moeten missen, maar ja, we gaan 'm volgende week woensdag maar weer proberen binnen te slepen :)

Met de pushi gaat alles prima. Figi houdt zich lekker rustig en slaapt veel. Ze geniet van haar oude dag. Harry heeft energie voor 10 en speelt bijna de hele dag. Gelukkig groeit ie toch nog een beetje, ondanks dat de dierenarts dacht dat hij niet meer zou groeien.

Ayooooo!


Uitzicht bij Captain Don's
Lekker lunchen bij LeMaSe
Washington Slagbaai National Park
Lagadishi bij Wayaka
Ezel in de voortuin van de overburen
Lunchen bij LeMaSe
Onze knappe kat!
En daar zagen we ineens een familie van 9(!) roggen zwemmen in de lagune van het Plaza Resort
Oude vuurtoren in Washinton Slagbaai
Onze kleine komediant