Pagina's

dinsdag 12 juni 2012

Een nieuw gezinslid en een indruk van het eiland

We wonen alweer bijna 2 weken hier en ik kan niet anders zeggen dan dat het supergoed bevalt! Het weer is heerlijk, de mensen vriendelijk, de natuur mooi en vooral de relaxedheid is erg opvallend.
We beginnen onze weg goed te vinden op het eiland, we krijgen vooral goed door wat je het beste bij welke winkel kan halen en welke plekken leuk zijn om naartoe te gaan.
Afgelopen zaterdag was natuurlijk de wedstrijd van Oranje en we zijn wezen kijken in Little Havana. Een leuke kroeg in de stad.  Getooid met de shirtjes van familie Peters, de haarband van Lot en de broche van Tamara waren we er helemaal klaar voor. Helaas mocht dat niet baten... Ondanks de drama wedstrijd was het wel gezellig.



Na de wedstrijd zijn we doorgereden naar het dierenasiel om te gaan kijken voor een extra katje. Dat was nog best lastig want er zaten er zoveel en de meeste katjes waren erg schattig. Na lang twijfelen hebben we Harrison gekozen. Een wit met zwart mannetje. Hij is een beetje langharig, heeft siamezenbloed en is ontzettend lief!

Zondag hebben we een hele relaxte dag gehad. Voetbal gekeken en daarna zijn we naar Sorobon gegaan. Wat een mooie plek!! Echt helemaal geweldig. Daar gaan we zeker wel vaker naartoe en als je de foto ziet, dan snap je meteen waarom...


Om een indruk te krijgen van het eiland hebben we hier nog een paar mooie plaatjes
Bachelor beach, vlakbij ons huis

Zonsondergang vlakbij Bachelor Beach

Slavenhuisjes
Zonsondergang bij Karel's Bar

Huishagedis

Huishagedis nummer 2, of 3 of...

Gisteren zijn we Harrison op wezen halen. Hij was goedgekeurd door de dierenarts, dus we mochten hem komen halen. Gelukkig was ie nog net zo enthousiast als afgelopen zaterdag. Hij wilde heel graag mee.
Figi is iets minder gecharmeerd van hem, maar dat komt nog wel. Het is echt een schatje. Hij wil het liefste de hele dag spelen en bij je zitten. Hij is heel erg aanhankelijk en zo mogelijk een nog grotere schrokop dan Figi.



Geen opmerkingen: